keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Unohtuneet tuliaiset

tunnetila: ai mulla on tuokin

Tipaton (=ei tippaakaan vaatteita) helmikuu on kohta puolessa välissä ja hyvin on mennyt. Tosin kotiin olen ostanut vaikka mitä eli rahaa ei ole tainnut säästyä, mutta vaatteita en ole edes vilkuillut. Ilokseni löysin aamulla kaapista pari Thaimaan tuliaista joita en ole muistanut teille esitelläkään. Olin sitä paitsi itsekin unohtanut hankkineeni päivän asuun kuuluneen puseron, joten tipaton helmikuu on todella paikallaan. Eikä yhtään harmittaisi jos tipattomuus jatkuisi omalla painollaan vaikka huhtikuisiin ulkomaanreissuihin asti. Siinä olisikin tavoitetta!

En pidä väreistä joita en osaa helposti määritellä. Musta on musta, valkoinen on valkoinen (tai luonnonvalkoinen), punainen on punainen ja niin edelleen. Ärsyynnyn jos joudun selittämään "..no sellanen vähän niinku marjapuuron punainen mut ihan vähän vaaleampi.." tai "vähän kellertävä, oikeestaan sellanen oranssiin vivahtava, enemmän keltaisen oranssi kuin punaiseen taittava". Mutta eniten inhoan vaatteita, jotka eivät ole oikeasti minkään värisiä. Näitä "värejä" H&M Trendin mallistot pursusivat pari kautta sitten (uudesta maallistosta tai sen väreistä ei ole hajuakaan) ja nämä värit eivät mairittele mielestäni kenenkään vaaleaa ihoa. Ostin kuitenkin Bangkokista juuri tämän "värisen", "ei minkään värisen" t-paidan. Onko tämä nyt harmaa vai lila vai niiden sekoitus?


Päivän asu kuvan t-paita X=ACT, villatakki CCDK, farkut Mango, kengät Vagabond. Alla lähikuva teepparista. Paidassa on sievä pääntie, pussihihat, hopeanharmaa ruusuke/härpäke rinnassa ja revitty epäsymmetrinen helma. Tai oikeastaan helma on aika symmetrinen: edestä lyhyempi kuin takaa. Minulla on niin lihaksikas ylävartalo että pussihihat eivät oikein sovi minulle, mutta tämä paita oli niin hauska (ja maksoi muistaakseni 70% alessa alle 10€) että paidalle oli pakko antaa uusi koti. Ja neuletakkiin yhdistettynä tykkään paidasta nyt hirmuisesti, väristä (tai värittömyydestä) sekä pussihihoista huolimatta.


Toinen esittelemättä jäänyt Bangkokin ostos on ohuen ohuesta metallilangasta tehty rannerengas. Kuvassa alla salama tekee rannerenkaasta liian hopeanhohtoisen, alimmassa kuvassa se taas on liian tumma. Mutta hauska muoto ja materiaali tuossa onkin tärkeintä, ei rautalangan väri.



Nämä tuliaislöydökset omasta kaapista ilahduttavat kovasti ja tuovat ihanat Thaimaan muistot mieleen. Juuri tämän takia ulkomailta kannattaa hankkia käyttövaatetta tai muita päivittäistuotteita. Tälläkin hetkellä pesen joka aamu hiukseni Pariisista ostetulla shampoolla ja rasvaan vartaloni Thaimaasta tuodulla vartalovoiteella. Tylsinkin arkiaamu piristyy kun muistelen aamuaskareiden lomassa mistä reissusta minkäkin tuotteen ostin!

8 kommenttia:

  1. Tuo hopeinen rannerengas on aivan ihastuttava! Ihan epäreilua, kun sieltä Thaimaasta saa vaikka mitä niin edullisesti (en ole koskaan itse käynyt siellä)!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihastelen myös rannekorua, mielettömän hieno! Ja paidassa on tosi kiva leikkaus.

    VastaaPoista
  3. Anna-Maria: Kiitti! Ja tuonkin rannerenkaan hinta oli muistaakseni (myös -70% alessa) muutaman euron. Thaimaassa kannattaa todellakin käydä, ihan jo pelkkien säiden ja maisemien vuoksi, shoppailu on vaan plussaa siihen päälle!

    Sugar Kane: Kiitos, tykkään itsekin molemmista. Onneksi löytyivät kaapista.. :)

    VastaaPoista
  4. Kaikista ihanin on tuo rannekoru<3<3!! Se huulipunakynä on muuten hitsin hyvä:--)) Ihanan ohut terä ja ihmeen hyvä kirjottaa!

    VastaaPoista
  5. Heini: Kiitos, ja hyvä että kynä tuli nopeasti perille!

    VastaaPoista
  6. Todella kaunis tuo rannekoru! Näyttää todella kalliilta.:)

    VastaaPoista
  7. Mä tykkään myöskin tuosta rannekorusta. Massiiviset rannekorut toimii kyllä tosi hyvin. Itelläni on norsunluunvärinen (juu ei tosiaankaan OLE norsunluuta) ja haluaisin jonkun tummemmankin.

    VastaaPoista
  8. Alma: Hih, vai näyttää kalliilta. :) Ei ehkä passaa kehujille leveillä miten halvalla sain. Nyökkäilen vaan merkitsevästi kun pohtivat "oli varmaan kallis.." :)

    N.: Näyttävät rannerenkaat on kyllä kivoja. Tuovat pientä potkua perusasuihin mutta eivät ole kuitenkaan liikaa.

    VastaaPoista